fbpx

Будоарна фотография за теб или като подарък!

Смяташ ли, че си изчерпала всички възможности за уникален подарък? Чувстваш ли се в безизходица при търсенето на нещо, което ще открои истинската емоция и интимност в твоята връзка?

„Когато обикновените подаръци не са достатъчни“ – Открий как Будоарната фотосесия, с жена фотограф, може да превърне твоя подарък в неповторимо преживяване!

Луксозна будоарна фотография за гр.Варна и цялата страна.

Специално за теб!

Създава уникален израз на твоите чувства

Будоарната сесия ти позволява да поднесеш неповторим подарък, изразяващ твоята привързаност по начин, който е дълбоко личен и специален.

Емоционален спомен във всяко изображение

Професионално заснетите снимки се превръщат в емоционален спомен, разказвайки история, която надхвърля думите и остава за цял живот.

Интимност запечатана във времето

Трепетните моменти от твоята връзка остават завинаги чрез будоарна фотосесия, която обединява в един кадър красота и чувства.

Повишава твоето самочувствие

Будоарната фотосесия е не просто снимане; тя е инструмент за повишаване на твоята увереност и изящно разкриване на твоята най-добра версия.

Елегантен фотоалбум

Подобри подаръка със стилен фотоалбум, превръщайки тези ценни моменти в скъпа колекция от спомени, които могат да се преразглеждат отново и отново.

budoarna-fotografia-za-podarak

Защо будоарна фотография?

Красота

Будоарната фотография е свързана с улавяне на красотата на женското тяло. Това е изящно и чувствено изследване на женската форма и позволява на жените да празнуват собствената си уникална красота.

Себеоткриване

Будоарната фотосесия е нещо повече от снимки; това е интимно пътуване на себеоткриване и еманципация, където може да изразиш истинската си същност, без нуждата да позираш гола.

Идеалният подарък!

Независимо дали празнуваш годишнина, сватба, Св.Валентин или просто желаеш да изненадаш любимия човек, персонализираният будоарен фотоалбум е подарък, който остава във времето.

Това е израз на любов и интимност, улавящ същността ти по начин, който думите не могат да направят.

Потопи се в интимен момент, който ще превърнеш в незабравим спомен.

Този невероятен фотоалбум преминава отвъд обикновените подаръци, като показва внимание и грижа към твоята половинка, предоставяйки елегантно изкуство, заснето с чувство и стил. Това е нежен жест, който позволява на твоят партньор да се почувства специално и желано.

Това е нежен жест, който позволява на твоят партньор да се почувства специално и желано.

Как протича една будоарна фотосесия?

Целият процес започва с обикновен разговор. Срещаме се, опознавам теб и това което харесваш и не харесваш.

След това работим, за да направим план, който е идеален за теб. Тук мога да отговоря и на всички въпроси които те вълнуват.

Държа да отбележа, че будоарната сесия е поверителна, дискретна и професионална.

В деня на снимките може да си притеснена, но повярвай ми, ще бъде страхотно!                                                                                                                                                        

 Няма проблем, ако не знаеш как да позираш, тук се намесвам Аз. Има дългогодишен опит в насочването на жени от всички възрасти, форми и размери да изглеждат и да се чувстват по най-добрия начин.

Времето ще мине без да усетиш, а накрая ще си изумена колко естествено и уверено се чувстваш. Заедно ще създадем магия във всеки кадър!                                                                                                                                            

Получаваш в срок, професионално ретуширани изображения където всяка снимка отразява твоята уникалност. Придружени са от стилен албум, с който да ги поднесеш като подарък на твоят любим човек!

Дали будоарният фотоалбум е нещо повече от романтичен подарък?

Моята клиентка Ива е авантюристична жена, която беше в търсене на нестандартен подарък за своята важна годишнина. Тя се стремеше към преживяване, което едновременно да я предизвика, като я изкара от зоната й на комфорт и да послужи като уникален израз на любов към нейния партньор за тяхната годишнина.

След края на снимките, Ива ми сподели:

Изборът ми за будоарна фотосесия се оказа идеално решение. Бях заинтригувана от възможността да направя нещо абсолютно ново за мен, което никога не съм си и представяла да изпробвам, но също така ще е и чудесен подарък за моят партньор.“

  • Преживяването

В деня на фотосесията Ива дойде със смесица от нерви и вълнение. Като дългогодишен будоарен фотограф, усещах притеснението в моята клиентка, затова създадох уютна атмосфера, която да насърчи Ива да изразява себе си свободно. Обсъдихме визията и нивата на комфорт на Ива, установявайки доверие помежду си от самото начало.

По време на сесията Ива откри, че навлиза в непознат свят, опитвайки пози, които празнуваха нейното тяло и автентичност. Насърчаването и опитът моя страна, изиграха решаваща роля, превръщайки това, което първоначално изглеждаше като предизвикателство, в освобождаващо преживяване.

  • “Въздействие след сесията”

Когато Ива получи окончателните изображения, тя беше не само изумена от зашеметяващите снимки, но и от собствения си път на себеоткриване. Изображенията илюстрираха версия на същността й, която тя не беше прегърнала напълно преди – уверена, чувствена и безапелационно автентична.

Какво постигна Ива след своята незабравима будоарна фотосесия?

  • Уникален подарък:

На годишнината им Ива подари на половинката си стилно изработения фотоалбум. Реакцията надминала очакванията й, тъй като изображенията не само честваха връзката им, но също така символизираха свидетелство за смелостта на Ива, себеоткриването и проявената силата пред нови предизвикателства.

  • Излизане от зоната на комфорт:

Будоарната фотосесия послужи като катализатор за Ива да предизвика себе си, като излезе от зоната си на комфорт, насърчавайки личното си израстване и устойчивост.

  • Преформулиране на себевъзприятието:

Сесията накара Ива да преоцени себевъзприятието си, предизвиквайки и прекроявайки ограничаващите вярвания относно тялото и чувствеността си.

  • Култивиране на любов към себе си:

Чрез еманципиращият характер на фотосесията, Ива култивира чувство на любов към себе си и приемане, осъзнавайки че красотата е разнообразна и дълбоко лична.

  • Заключение:

Фотосесията на Ива за пореден път илюстрира уникалността на това преживяване, като нестандартен подарък и лично предизвикателство. Освен че изненада партньора си, Ива използва възможността да предизвика себе си, да прегърне уязвимостта и да пренапише своя разказ. Нейната будоарна фотосесия в този контекст се превърна в празник на любовта, личната устойчивост и смелостта да прегърне нови преживявания, което я превръща в ценен и несравним подарък както за Ива, така и за нейния партньор.

МНЕНИЯ ЗА будоарна фотосесия!

Ели беше много позитивно настроена още от първата ни среща, избра много подходящо място за фотосесията и комуникацията беше бърза. Даде ми идеи за снимки и се съобрази и с моите желания и виждания. В деня на фотосесията беше много предразполагаща и търпелива. Финалните кадри бяха обработени по-бързо от обещаните 2 седмици и резултатите бяха много добри. Препоръчвам работата с нея!
budoarna-fotografia
Миглена Рийс
Професионализъм и топло отношение! Страхотни снимки, предоставени бързо и обработени с внимание към детайла! Определено препоръчвам!
Яни Янева
Страхотно отношение и коректност още от началната ни комуникация до самата фотосесия. Благодаря Ели!
Анелия Брусева

ДА! Това е твоят будоарен фотограф Елена Стаматова. Тя предлага будоарни фотосесии за гр.Варна и цялата страна.

Облечена или съблечена, всеки има различна причина да иска да бъде сниман. Няма двама еднакви души и за мен е наистина важно да ти предложа изцяло персонализиран пакет, който да отразява твоето ниво на комфорт. Независимо дали носиш дълга до земята ретро бална рокля, костюм за рожден ден или нещо между тях, аз съм тук, за да те накарам да изглеждаш страхотно!

Абсолютно не е нужно да отслабваш/наддаваш, да променяш формата си, да се стегнеш или да чакаш, докато свалиш размера на дрехите си, за да участваш в будоарна фотосесия. Не се определяш от никакво число; било то на кантара, от етикетите на дрехите ти или на колко си години. Ти си перфектна точно сега, точно в този момент. Заслужаваш хубави неща в този миг.

АБСОЛЮТНО! ЖИВЕЯ за извивки, убийствени бедра, богато деколте, меки коремчета… Тук съм за всичко това. Снимала съм клиенти от всички възрасти, форми и размери и всички те се чувстваха безстрашни и невероятно красиви както пред камерата, така и в снимките си след това.

Това е може би най-често задаваният ми въпрос. Малко познаване на собственото ти тяло би помогнало, но не е нещо за което трябва да отделиш време и да усъвършенстваш пози преди снимките.

Има нещо толкова мощно в езика на тялото, че когато правиш нещо естествено, което изглежда невероятно, аз ще кажа „замръзни!“ и ще го заснемем. Това ще бъде най-забавното „манекенско“ предизвикателство, което някога си изпитвала! В края на краищата, снимките са за забавление; ще пуснем малко от любимата ти музика, дори може да си вземеш и шампанско ако желаеш – става дума за това да ти дадем сила да се чувстваш уверена и секси пред камерата, така че да свържеш всички тези чувства с това да бъдеш щастлива. Това наистина ще бъде преживяване, което да запомниш завинаги!

Като добра отправна точка препоръчвам две или три опции за цялостно облекло, плюс не забравяй да вземеш чифт убийствени токчета (или два), удобен халат и някои ослепителни бижута, както и всички сантиментални реквизити, които би желала да използваш в рамките на твоите снимки за деня.

Практиката сочи, че клиентките се чувстват добре и комфортно на различни локации. Едни предпочитат домашният уют, други избират хотелска стая или AirBNB апартамент, трети се насочват към фотосесия на открито. Има много възможности и всичко зависи само от Теб и твоя избор. Затова е най-добре моделът сам да определи мястото на снимките.

Получаваш 15 обработени кадъра. Всеки следващ обработен кадър се доплаща допълнително по 8 лв. на кадър. Всяка фотосесия е строго индивидуална, но те уверявам, че в края й ще имаш достатъчно кадри от които да избираш! 

Според твоята и моята заетост. Понякога има възможност да планираш фотосесията дори за следващия ден.

Обработените кадри се изпращат не по-късно от 14 дневен срок. Понякога поради планираните сесии този срок може да бъде удължен с още 1-2 дни, но това ще го знаеш от самото начало.

Заедно с теб ще направим подбора на снимките, които ще се ретушират и ще получиш. Получаваш само ретуширани кадри, като не обработените кадри не се предоставят.

Публикувам и популяризирам моята услуга с твоите зашеметяващи изображения и те представям в моя блог. Разбирам обаче, че има клиентки със силни предпочитания, религия или работа които изискват определено ниво на дискретност. Моля, да обсъдим преди твоята сесия и ще предоставя персонализирано публикуване на изображения, което включва опции за споделяне само на избрани изображения, анонимни изображения без лице или идентифициращи характеристики или без публикуване изобщо.

Какво получаваш!

Elista.bg © 2024. Всички права запазени!