fbpx

Художественафотография

Художествена фотография от Елена Стаматова – Elista.bg ®

Прецизно композиране
Изящност и светлосенки
Творчески кадри и обработка
Въздействие върху зрителя

Какво е художествена фотография?

КРЕАТИВНИ И
РАЗЧУПЕНИ 
КАДРИ 
НАМИРАЩИ
ПРИЛОЖЕНИЕ ВЪВ ВАШИТЕ ПРОЕКТИ

Художествената фотография или АРТ фотография е неконкретна категория снимки и кадри, създадена в съответствие с творческата визия на фотографа.

Тази визия винаги е съобразена с желанието на клиента и може да включва както природни елементи, така и елементи от поп културата, нестандартни, ретро и други реквизити.

Този вид фотография се отличава по начина на пресъздаване на даден момент. Фотографът се стреми да възпроизведе даден момент в по-лично и емоционално художествено изображение със силно въздействие.

ЗАЩО ДА изберете да работите С ELISTA.BG?

ПРЕВРЪЩАМЕ КАДРИТЕ В ЗАВЪРШЕНА ХУДОЖЕСТВЕНА ТВОРБА

ЕСТЕТИКА ПРИ ВСЕКИ КАДЪР

Прецезираме кадрите на заявената фотосесия още от самото начало. Открояваме обекта с фотографски техники и пост обработка за по-голямо въздействие.

СЕМПЛИ И ЯСНИ ПРОЕКТИ

Вземаме присърце всяка фотосесия и се стремим да работим за постигане на точни и ясни цели. Благодарение на високата си квалификация и техническо оборудване изчистваме концепциите си до най-малкия детайл.

ПОЛЕ НА РАБОТА

Работим както на открито, така и в професионално фото студио. В зависимост от целите на клиента, даваме мнение коя локация би била по-удачна.

Портфолио

ХУДОЖЕСТВЕНА 
ФОТОГРАФИЯ

ХУДОЖЕСТВЕНА ФОТОГРАФИЯ

ОЩЕ ЗА  УСЛУГАТА
Autumn Session

Услугата е подходяща не само за за хора с творчески идеи, но и може да бъде полезна за дизайнерски агенции, музиканти и артисти, фирми които искат арт рекламни снимки, кино и режисура. 

Възприемаме идеите Ви и използваме цялото си познание, за да реализираме уникални кадри със силна емоция и въздействие. Превръщаме действителността в интересна и внушителна фото картина.
Не се колебайте да се допитате до нас!

Художествена фотография

Цени

Всеки проект е различен, както е различно разбирането ни за красота.
Изготвяме индивидуална оферта за всяко запитване. В нея ще намерите както крайна цена, така и подробно описани цени на елементите от желаната фотосесия. Цените ни са конкурентни и достъпни за всеки.

Мнения

Ревюта от клиенти

художествена фотография ревю 01
“Елена прави всичко възможно, за да се чувствате комфортно по време на фотосесията. Избира най-добрата локация за снимките. Радвам се, че работихме заедно. Препоръки!”
Диана Николова
Графичен дизайнер
художествена фотография ревю 02
“Благодаря за красивите снимки. Хареса ми, че отделихте достатъчно време, за да разберете от какво имам нужда като краен резултат и вникнахте в идеята ми."
Марияна Б.
Счетоводител
художествена фотография ревю 03
“Напълно съм доволен от крайния резултат и обработка на снимките. Не бях много сигурен как да позирам и ми хареса, че фотографа ми помогна с тази част. Кадрите бяха предадени на 4-тия ден, въпреки че срока е 14 дни. Силни препоръки имате от мен! Поздрави."
Йордан Вълков
Студент

Интересувате се от услугата?

Направете запитване