fbpx

Будоарнафотография

Будоарна фотография – услуга от Елена Стаматова – Elista.bg ® .

Чувствен и интимен жанр на фотографията, който набира все по- голяма популярност.

В рамките на услугата, осигуряваме 100% конфиденциалност и дискретност.

Усещане за комфорт и решителност
Емоционални и разнообразни кадри
Подходяща за жени на всякаква възраст
Уникалност и индивидуални фотосесии

Какво е будоарна фотография?

ЕЛЕГАНТЕН НАЧИН ЗА
ПОДЧЕРТАВАНЕ 
НА КРАСОТАТА 
НА ЖЕНСКОТО ТЯЛО

Направление във фотографията което постига чувствени, красиви и романтични картини при работа с женското тяло.

Един истински специалист в този тип фотография успява да покаже изключителността и да придаде характер на красотата на модела като го предразположи и накара да се почувства комфортно в кожата си.

Това е начин да се покаже красотата на една жена със всички нейни характерни извивки и специфични черти. Именно тези особености я правят уверена, чувствена и подчертават уникалното й женско излъчване.

ЗАЩО ДА изберете будоарна фотография С ELISTA.BG?

ИЗВАЖДАМЕ НАЙ-ДОБРОТО ОТ ВАС ЗА ФОТОСЕСИЯТА

Вярвамe, че всяка жена заслужава да се чувства красива и да обича тялото си, то е произведение на изкуството. Тук сме, за да поставим тялото Ви в най-добрата светлина. Незабравимо преживяване, където можете да освободите стреса от ежедневието си като отпразнувате своята женска сила и красота.

При работа с фотограф Елена Стаматова правите подарък за самата себе си – ще се видите в нова светлина и ще преоткриете женската си същност със силна увереност.

Извършваме фотосесиите  на място избрано от Вас. Всеки клиент има различни желания относно локацията. 

Портфолио

БУДОАРНА 
ФОТОГРАФИЯ

БУДОАРНА ФОТОСЕСИЯ с изключителни резултати

ОЩЕ ЗА УСЛУГАТА

budoarna-fotografia

Името на този тип фотография произлиза от френската дума ‘boudoir’ – будоар, което означава накратко женска съблекалня или помещение в което жената се приготвя и преоблича. За разлика от други жанрове, обектите на будоарната фотография не са професионални модели. Много хора избират този тип фотография за страхотен сватбен подарък за своята половинка.

Подсили своята женска енергия и увереност. Опитай и преоткрий красотата, женствеността и самочувствието си!
Нашата цел е да  помогна на жените, независимо дали става дума за празнуване на скорошен годеж, предстояща годишнина от сватбата. 
Вие имате пълен контрол върху това как ще премине вашата фотосесия. Ще бъдете на сигурно място, където можете да бъдете напълно автентични и спокойни. Будоарната фотография е подарък за Вас и ще Ви накара да се почувствате красиви и чувственни.

Позирайки съблазнително в  будоарно облекло, в секси тоалети или бельо Вие показвате собствената си женственост и еротика. Подобни сесии могат да изглеждат смущаващи, но напълно можем да ви уверим, че ще се чувствате уютно и красиво! Вие имате пълен контрол върху това как ще премине вашата будоарна фотосесия.

Ето какво разказва за работата си фотограф Елена Стаматова:

“Целият процес започва с обикновен, истински разговор. Срещаме се,  опознавам теб и това което харесваш. След това работим, за да направим план, който е идеален за вас. Будоарните сесии са поверителни и дискретни.

Когато снимам будоарна фотосесия, желая клиентите ми да се чувстват позитивно настроени към себе си, да обичат тялото си, да забравят за несъвършенствата, които можем да прикрием чрез внимателно позиране за снимките и меко осветление.

budoarna fotografia

ПАКЕТНИ ЦЕНИ

ЛУКС

340 лв.

БОГИНЯ

250 лв.

НАШИЯТ НАЙ-ПОПУЛЯРЕН ПАКЕТ!

ЛЕЙДИ

200 лв.

*Ретушираните изображения, включени в пакета, ще бъдат изпратени чрез лична връзка за изтегляне на вашата пощенска кутия.

*Разпечатки и албуми могат да бъдат закупени отделно. Цена по запитване.

Какво казват за Elista.BG?

Ревюта от клиенти

будоарна фотография ревю 01
Ели беше много позитивно настроена още от първата ни среща, избра много подходящо място за фотосесията и комуникацията беше бърза. Даде ми идеи за снимки и се съобрази и с моите желания и виждания. В деня на фотосесията беше много предразполагаща и търпелива. Препоръчвам работата с нея!
Miglena Rees
будоарна фотография ревю 01
Страхотно отношение и коректност още от началната ни комуникация до самата фотосесия. Благодаря Ели! :*”
Anelia Bruseva
интериорен дизайнер
будоарна фотография ревю 02
“Ако имате нужда от топ фотограф за будоарна фотосесия препоръчвам Elista.BG
Елена Стаматова успя да ме накара да се отпусна и почувствам страхотно по време на снимките. За първи път избирам този вид фотосесия и останах приятно изненадана. "
Стефания Иванова
Студент УНСС
будоарна фотография ревю 03
Професионализъм и топло отношение! Страхотни снимки, предоставени бързо и обработени с внимание към детайла! Определено препоръчвам!
Яни Янева

Oбмисляте да си направите
будоарна фотосесия?

Заедно можем да обсъдим вашите идеи и да ги превърнем в реалност.

Възможни въпросителни относно фотосесията

Често задавани въпроси

Нормално е да имате въпроси що се касае до нашата работа. По-долу сме извадили най-често задаваните такива. Ако Ви интересува нещо допълнително – можете да се допитате от тук!

Разбира се! Не е нужно да се притеснявате от нещо! Ще ви преведа през това променящо живота преживяване.

Разбира се, че не! Можете да носите толкова дрехи, колкото желаете. Искам да направите това, което е най-доброто за Вас!

Можете да носите каквото ви кара да се чувствате най-уверени и най-секси! Някои идеи могат да варират от костюми за тяло, бельо, сладки малки пуловери, чак до голота. ­­

Според вашата и моята заетост. Понякога има възможност да планирате фотосесията дори за следващия ден.

Обикновено снимките са готови за максимум 4 дни. Понякога поради планираните сесии този срок може да бъде удължен с още 1-2 дни, но това ще го знаете от самото начало.

Ние ще направим заедно подбора на снимките, които получавате. Заедно решаваме, кои снимки ще бъдат професионално ретуширани.

Да, можете да дойдете на срещата с друг човек. Идеята е да не се чувствате смутени по никакъв начин от присъствието на госта по време на фотосесията.

Тази будоарна фотосесия е невероятно преживяване и изключителен интимен подарък за мъж, но ето още няколко причини, поради които трябва да обмислите инвестиция в БУДОАРНА СВАТБЕНА ФОТОСЕСИЯ 

Будоарът за бременни е свързан с подчертаване на красотата на бременната жена. Тази фотосесия е идеалното време за документиране на това толкова красиво изживяване на сътворението