fbpx

Изработка на лого

Изработка на лого от Елена Стаматова – Elista.bg ® . 

Изработените лога са добра основа за последваща цялостна бранд идентичност. Нека помогнем с изграждане на Вашето цялостно бранд присъствие  и визия!

Актуални бранд цветове
паметни графики
Всякакви размери
Качество на изработка

Какво е изработка на лого?

Нашата креативност

Е ВАШЕТО 
НАЧАЛО

За успешен лого проект

Всяка фирма преминава през процеса за изработка на своето лого. Той е от изключителна важност за последващата дейност и развитие в бранша, в който оперира.

Едно фирмено лого трябва да бъде запомнящо се и лесно за разпознаване и асоцииране от клиентите. Целта ни е да предоставим графично издържана положителна асоциация на клиента с логото на фирмата.  

За постигане и поддържане на блестящи резултати, ние от Elista.BG се уповаваме на дълги години опит и знания в сферата на графичния дизайн и брандинг. Развиваме знанията си с всеки изминал ден и Ви помагаме да поставите началото на един по-надежден и качествен бранд.

Защо да работите с Elista.BG?

РАЗГЛЕДАЙТЕ ПОСЛЕДНИТЕ НИ ПРОЕКТИ ЗА ИЗРАБОТКА НА ЛОГО

Всяка отделна фирма има свой собствен стил и разбиране за визия. Стремим се да вникнем в дълбочина и да развием тази концепция до степен в която това да бъде видно както за клиентите, така и за конкуренцията.

Внедряваме най-новите графични похвати в изработката на Вашето лого!

Портфолио

ЛОГО 
ПРОЕКТИ

Изработка на лого

Какво получавате  в рамките на услугата

пример за изработка на лого с таблет

Първоначално изготвяме задание за Вашия проект, в който са включени всички главни основополагащи точки за разработване на индивидуална лого концепция. Тази концепция обхваща сферата на дейност на фирмата Ви, вида на целевите таргет групи от потенциални клиенти, предпочитани бранд цветове и типография, тип на графиката (минималистична, модернистична, симплистична, ретро, бизнес и др.), подчертаване на допълнителни акценти и достойнства на фирмата.

С процеса на изработката се заема професионален графичен дизайнер Елена Стаматова с 12+ години опит и над 200 завършени лого проекти за България и чужбина. 

В хода на работа сме установили, че над 92% от клиентите ни избират първоначално изготвения лого дизайн за фирмата си. Това е така, благодарение на задълбоченото първоначално изследване на целите и желанията на фирмата спрямо бъдещата и визия.

Изработка на лого

Цена

Цена за създаване на Вашето лого можете да получите след направено запитване.

Изготвяме индивидуална оферта за всеки клиент. Цената е сформирана спрямо вида и големината на проекта, ставката на час за графичния дизайнер, срок и брой включени ревизии.

Често задавани въпроси

Какво Ви интересува?

Абсолютно да. 95% от клиентите ми не са местни клиенти, така че наистина се чувствам комфортно да работя по проекти от разстояние. Ще изпратя цялата информация относно процеса на проектиране по имейл, можем да говорим по телефона или във Viber, за да споделяме по-добре нашите екрани, можем да споделяме лесни цветни мостри и всичко от което се нуждаем, за да направим работа по-лесна.

Нямам определенa цена за изработка на лого, но се вслушвам в това какво изискват потенциалните клиенти и създавам уникално предложение въз основа на техните нужди. Най-добрият начин да получите оферта е да ми изпратите имейл с всички подробности за вашия проект.

Не забравяйте, че не просто ме наемате да „проектирам лого“, а да изслушам вашите нужди и да помогна на вашия бизнес да расте.

 

Ще получите първите идеи за дизайн на лого в рамките на три дни след авансовото заплащане и оттам нататък избирате посоката, в която искате да вървите с вашия персонализиран дизайн на лого. Сроковете също зависят от времето за реакция и всякакви допълнителни промени в дизайна.

Ще ви бъдат представени 2 опции за лого, базирани на вашите изисквания. От тях ще се спрем на едно, върху което ще продължим работа. След окончателното одобрение на дизайна за лого, ще ви се предостави с пълни авторски права.

Това изобщо не е проблем. Когато ви бъдат представени първите проекти, ще обясня за взетите дизайнерски решения. В този момент ще имате възможност да предоставите обратна връзка и да поискате промени, ако е необходимо. Моята работа е да създам идеалното лого за вашия  бизнес.

Винаги съм успявал да удовлетворя и най-взискателните клиенти. Във всеки случай ще бъда на разположение да проуча вашите идеи, за да намеря най-доброто решение. Разбира се, много е важна комуникацията по между ни и да ми предоставите повече подробности за вашия бизнес и личните ви вкусове, дори по отношение на цветовете и вида на логото. Тъй като логото е стратегически инструмент, то не е необходимо да се харесва лично от вас, а вместо това трябва да работи за вашия бизнес и това е нещо, което ще обсъдя с вас.

Приветствам вашите приноси за вашия дизайн на лого по всяко време и ще създадем концепции за дизайн въз основа на вашите идеи. Ще предложа и мои различни видове лого, като алтернативни предложения и вие можете да изберете най-доброто за имиджа на вашия продукт или компания.

Да, възможно е да се работи върху стар дизайн на лого, за да му придадете нов и по-подходящ външен вид и усещане. Въз основа на вашето съществуващо лого и на вашите инструкции и новото изображение, което искате да проектирате, ще ви предложа различни опции за дизайн на лого от които да избирате.

С всеки проект за изработка на лого, създаваме ръководство за потребителя, което ви показва как да използвате вашето ново лого. Той включва шрифтове, цветове, размери и подробности за всеки предоставен файлов формат. Ще ви предоставя файлове, (eps, jpg, tif, png и т.н. ) за използването на логото в различни среди.

След като поръчате дизайн на лого при мен и извършите пълно плащане, вие сте законният собственик на авторските права върху окончателния дизайн на лого и аз нямаме никакви претенции към него.

Моля, само да включа логото в портфолиото си като пример за извършената работа.

В началото на проекта ще разгледаме заедно вашите цели. Това ще бъде отправна точка за процеса на изработка на лого. Вие ще участвате в целия процес на проектиране и ще споделяте информация. По този начин можете да сте сигурни, че идентичността на вашата марка ще бъде нещо, което ще се хареса.

Логото е основният елемент, който визуално характеризира вашата дейност на обществеността. Хората трябва да вярват във вашия бизнес въз основа на това, което виждат, а вашето лого е изображението, което най-добре ви представя.

Логата са навсякъде: те са на всяка визитка, брошура, реклама, уебсайт, чанта, меню, пощенска картичка, страница в социалните мрежи и много други материали. Маркетинг на вашия бизнес и подпомагане на клиентите да придобият добро впечатление от него и да вдъхне доверие. Така че имате нужда от талантлив дизайнер на лого с богат опит, който да ви осигури изключителен резултат.

Мнения за изработка на лого

Доволни клиенти

Internum-design-studio
Страхотна работа! Елена изработи за мен фирмено лого и останах много доволна от бързата работа и лесна комуникация. Мога да кажа, че има усет за форма, цветове и композиция. Препоръчвам с две ръце!
Марина Бачева
Интериорен дизайнер
Дизайн на лого за почистваща агенция
Изключително съм доволен от проектирането на логото на фирмата ми. Вникване в детайли и вслушване в изискванията на клиента по най - добрият начин. Креативност, продуктивност, професионализъм, отлична работа . Препоръчвам!
Явор Лочов
Управител почистваща агенция
VitoshaVet
Ели, направи страхотния дизайн на нашето ново лого. Благодарим за бързата работа, търпението, което прояви към претенциозния ни вкус и чудесната комуникация през целия процес.
Димитър Шишманов
Ветеринарен лекар
Pocherk
Изключително доволен съм от изработените лого и визитка. Елена, умее да изслушва и да вниква в желанията на клиентите си. Дава предложения, опции, варианти, които да подхождат за конкретния проект.
Никола Тодоров
Управител
carousel-3.png
“Отлична работа.. Всичко беше свършено в срок. Файловете който ни трябваха EPS, AI, PNG и др. бяха подредени и подготвени точно както ги искаме. Успех и за напред .."
Mihail Antonov
Програмист
Професионалист!!! Високо ниво на креативност, усет към цветовете, цялостна концепция и детайли, което си личи в работата на Елена. Препоръчвам!
Стефан Тодоров
Управител
Ели има въображение на артист и дисциплина на инженер. Създаде за нас лого в много кратък срок, спази всички изисквания, като в същото време ни насочваше кое е по-добре. В крайна сметка сме много доволни както от резултата, така и от процеса. Препоръчвам!
Ваня Грудева
Управител "Masatami BG"

Свържете се с Elista.BG още днес!

Направете запитване